Höstig Kick-Off i skärgården

Höstig Kick-Off i skärgården

Eventyr Nine Yards är en byrå som skapar varumärkesupplevelser, och jag fick ansvara för scenografi och eventdekor på en tre dagars Kick-Off för en av deras kunder. 

Eventet ägde rum på Djurönäset i Stockholms skärgård. Under dagsprogrammet fanns det ett önskemål om att scenen skulle kännas som en trädgård. Jag sydde och skapade enorma blommor av papper och tyg och möblerade med klassiska trädgårdsmöbler tillsammans med talarstolar i trä. Det blev en trivsam, varm och surrealistisk inramning av scenen. Flera små satellitscener runtom i rummet hade också olika teman men gemensam nämnare var naturen och ute. 

Under sista kvällen förflyttade vi oss utomhus till etablissemangets folkpark. Här, i ett tält, skapade jag stora kandelabrar av hummertinor som jag hittat på loppis tidigare under sommaren i samma område, och satte på blad för blad av tyg och papper så det såg ut som enorma blommor. Ju mer kvällen gick över till disco fest och dans så återkom blommorna och övrig dekor till mer färgstarka element i neon. För att förstärka folkpark-känslan och skapa en varm miljö så använde vi oss av massor av ljusslingor tillsammans med teknikfirman, och klädde in många ytor med levande växter. Scen

Tillbaka till blogg